Sportaanbod

Ons sportaanbod in Woerden

Op verschillende doordeweekse dagen bieden wij onze lessen aan. Elke dinsdag wordt het lesrooster voor de week daarop gepubliceerd op onze website. Het lesrooster kan je hier bekijken. Hieronder wordt per les toegelicht wat er verwacht kan worden.

Tennis

De tennislessen vinden variërend plaats in groepen van twee tot acht personen. De lessen bestaan deels uit het oefenen van technieken, zoals onder andere (bovenhands) serveren, de forehand en de backhand. De rest van de les bestaat uit interactie in de vorm van rally’s of spellen in de vorm van een wedstrijd. Afhankelijk van jouw niveau geeft de tennistrainer verbeterpunten mee, waar je gedurende de les(sen) aan kan werken. 

HIIT

HIIT staat voor High Intensity Interval training. Tijdens deze training staan kracht, in dit geval jouw eigen lichaamsgewicht en uithoudingsvermogen centraal. Gedurende een aantal seconden wordt een oefening uitgevoerd, waarna je enkele seconden rust krijgt. De verschillende oefeningen voer je uit vanaf jouw eigen plaats, waardoor de les voor elk niveau toegankelijk is.

Bij de oefeningen kan gedacht worden aan: lunges, squats, high knees, push ups en buikspieroefeningen.

HYROX

HYROX is een internationale fitnessrace die van origine uit Duitsland komt. Functionele oefeningen en hardlopen worden hierbij gecombineerd met elkaar. Tijdens de HYROX trainingen ligt het accent op verschillende trainingsvormen, waarbij hardlopen en kracht gecombineerd worden. De combinatie is uitstekend om je op zowel uithoudingsvermogen als kracht uit te dagen.

Boksen

Boksen is een tactische vechtsport waarbij inzicht, de coördinatie van voeten, ogen en handen, en conditie centraal staan. Het is een zeer intensieve sport waarin stoten, aanvallen en verdedigen gecombineerd worden.

Bokscardio is de combinatie van boksen met conditionele en kracht oefeningen. Het is een complete training waarbij we boks technieken doornemen, conditie verhogen, kracht oefeningen uitvoeren en ook spelelementen in verwerken.  Bokscardio is toegankelijk voor jong en oud en voor beginners en gevorderden.

Dit alles onder de veilige leiding van de door de Nederlandse boks bond gecertificeerde trainer.

De lessen worden gegeven op de parkeerruimte van AT The Office Woerden (Pelmolenlaan 2)

d6cde462 63ef 49e3 b5e2 bd954d43ad2e

Bootcamp

Tijdens de bootcamp les zijn er verschillende ‘stationnen’ waar oefeningen uitgezet zijn. Tijdens deze les, wordt in tegenstelling tot de HIIT les, naast jouw eigen lichaamsgewicht  ook getraind met gewichten. Bij de bootcamp les staan techniek en de uitvoering van de oefeningen centraal.

Hardlopen

In de hardlooples ligt de focus niet op één stuk hardlopen, maar op onder andere het verbeteren van jouw looptechniek door middel van bijvoorbeeld loopladders en intervaltrainingen. Afhankelijk van jouw niveau en doelen helpt de hardlooptrainer je naar een hoger niveau.

Enthousiast geworden?