Onze trainers

Hieronder is een overzicht weergeven van onze trainers, swipe over de foto heen of klik op de foto om de trainers van WeFiSports wat beter te leren kennen!

Otto van den Wijngaard

Boksen, Hardlopen & HYROX
Ik ben Otto van den Wijngaard, al van jongs af aan actief met diverse sporten zoals vechtsporten, triathlon en hardlopen. De laatste jaren gespecialiseerd om hardloop en fysieke trainingen te geven. Ik help jou graag om fitter en gezonder te worden!

Robin van den Wijngaard

Bootcamp, HIIT & HYROX
Hallo! Ik ben Robin en geef met veel plezier diverse lessen bij WeFiSports. Daarnaast ben ik werkzaam bij sportmarketingbureau House Of Sports. De combinatie van werk en sport geeft mij veel energie en voldoening. Ik hoop dit aan vele van jullie te kunnen overdragen. Zie ik jou in een HIIT, bootcamp of HYROX les?

Stan van Scheppingen

Bootcamp & HIIT
Hallo! Mijn naam is Stan en ik verzorg de High Intensity Interval Trainingen (HIIT) bij WeFiSports. Ik heb altijd al een grote affiniteit met sport gehad. Jarenlang gevoetbald en al een aantal jaren actief in de fitness & voeding. Jezelf blijven uitdagen op jouw eigen niveau is wat ik nastreef. Plezier staat voorop. Met deze combinatie van plezier en uitdaging wil ik jullie laten zien hoe veel voldoening sporten kan geven.

Bas
Overboom

Tennis
Hallo! Mijn naam is Bas Overboom. Van jongs af aan ben ik al actief op de tennisbaan. Ik ben iemand die plezier voorop stelt, maar tegelijkertijd ook gedreven is om bij iedereen het beste naar boven te halen. Ik zie jou daarom graag snel verschijnen in een van onze tennislessen.

Kom jij ons versterken?

Wil jij graag plezierige groepslessen aanbieden in de omgeving Woerden? Neem contact op met ons op door op de onderstaande knop te drukken.