Onze trainers

Hieronder vind je alle trainers die onderdeel zijn van WeFiSports.

Otto van den Wijngaard

Otto van den Wijngaard

Hardlopen

Mijn naam is Otto van den Wijngaard, gek op sport en ervaring met diverse sporten waaronder waterpolo, wielrennen en vechtsporten. Waarbij ik mij de laatste jaren heb gespecialiseerd in het verzorgen van hardloop en de bijbehorende fysieke trainingen. Ik ben een gediplomeerd loop en fysiek trainer.

Dit heb ik onder andere gedaan voor enkele jeugdvoetbal selectie teams (vierde divisie) en tweede en eerste teams (eerste / tweede klas) en diverse loopgroepen ten behoeve van voorbereiding voor de City pier City loop in Den Haag en de Nijmeegse Zevenheuvelenloop.

Ik probeer tijdens een training op een enthousiaste manier o.a. de looptechniek te verbeteren, het versterken van het gehele lichaam d.m.v. het geven van fysieke oefeningen en instructies te geven om de snelheid en uithoudingsvermogen te ontwikkelen. Ik hoop jou gauw in mijn groep te mogen trainen!

Robin van den Wijngaard

HIIT & Bootcamp

Mijn naam is Robin van den Wijngaard, sinds jonge jaren actief in de sportwereld. Al 18 jaar ben ik fanatiek voetballer en sinds twee jaar ben ik ook begonnen met fitness.

Na de middelbare school ben ik begonnen aan de MBO-opleiding sport en bewegen. Gedurende de opleiding heb ik in verschillende sporten lesgegeven. Daarna ben ik doorgegaan naar de HBO-opleiding Sportkunde in Den Haag. Hier ligt de focus meer op de theorie van sportbedrijven, organisaties en verenigingen. Mijn doel is om mijn parktijkervaringen te combineren met de geleerde theorieeën.

In mijn sportlessen probeer ik de deelnemers te stimuleren om op zijn of haar niveau het maximale uit zichzelf te halen. Naast de prestaties, vind ik het ook belangrijk dat er plezier is in de lessen, zodat sport een leuk uitje wordt gemaakt.

Stan van Scheppingen

HIIT & Bootcamp

Mijn naam is Stan van Scheppingen, 22 jaar oud en woonachtig in Mijdrecht. Sinds kleins af aan heb ik altijd een gigantische affiniteit met sport gehad. Zelf ben ik al jarenlang actief bij teamsporten, zoals voetbal. Daarnaast vind ik het individuele sportproces als fitness altijd erg interessant. Hierdoor vind ik het ook erg belangrijk dat sport wordt gezien als samen plezier maken, waarbij je eigen individuele doelen opstelt en jezelf tot het uiterste drijft. Met mijn jarenlange trainingservaringen op het gebied van voetbal en mijn LSR-Diploma weet ik hoe ik alles uit groepen kan halen! Daarnaast ben ik ruim vijf jaar actief op het gebied van fitness en weet ik zeker dat ik jou op diverse aspecten als kracht, uithoudingsvermogen, mobiliteit en explosiviteit bij kan brengen. Met mijn ervaringen en enthousiasme wil ik jullie bij elke training het gevoel van sport laten beleven door jullie te motiveren, sportaspecten bij te leren en vooral ook plezier te maken.

Bas Overboom

Tennis

Mijn naam is Bas Overboom, fanatiek tennisser, hardloper en jaren actief geweest op het voetbalveld.

Inmiddels ben ik al twaalf jaar actief op de tennisbaan en van plan om mijn tennislicentie te behalen. Hiermee hoop ik als trainer onderdeel uit te kunnen maken van WeFiSports.

Naast het feit dat ik van plan ben om mijn tennislicentie te behalen, heb ik al enige ervaring op het gebied van het geven van tennisles. Zo heb ik een aantal maanden meegelopen met mijn huidige tennistrainer en ben ik mede-organisator geweest bij diverse toernooien en activiteiten op de club.

Ik ben iemand die plezier voorop stelt, maar tegelijkertijd ook gedreven is om er bij iedereen het beste uit te halen. Ik zie jou daarom graag snel op de tennisbaan verschijnen.